púlparti - ti mit szeretnétek?

Várhatóan idén is lesz 'poolparty' -- ez egy kétéjszakás szabadtéri rendezvény, avagy háromnapos, demonézéssel összekötött szokjuk-egymás-arcát "gumikacsás" sátorozós sütögetős összeröffenés.

tavaly itt volt a party, és így nézett ki.

valamit nem töltöttél ki, amit kellett volna. úgyhogy légyszíves. köszi.

melyik hétvégén legyen?

július 14-16, 21-23, vagy máskor. a konkrét dátum függ attól is, hány napos lesz végül. lehet mindenféle dátumokat javasolni, de a fenti kettő előtt semmiképpen nem érek rá megszervezni. szorri.

hány éjszakás legyen?

egy (2 napos) vagy kettő (3 napos) Amennyiben három nap / két éjszakát javasolsz, a megjegyzésrovatba leírhatnád, szerinted mivel tölthetnénk ki az így keletkező rengeteg szabadidőt.

legyenek -e compo-k?

(ha igen, milyenek?) vedd figyelembe, hogy ez a parti inkább szociális eseménynek, mint 'erőpróbának' van szánva. ezen kívül az egészet nullához konvergáló költségvetéssel szervezzük, tehát nyilván szolid díjazásra és kis mezőnyre számíthattok. mi inkább több fun- és 1h stílusú compora gondoltunk: főleg ezekhez várunk ötleteket, javaslatokat, önjelölt szervezőket, mindent, szeretettel.

Tevagya

nick

mail

Szeretnél még valamit elmondani?

egen!


hálásan fogadunk bármilyen segítséget! ha van kedved részt venni a szervezésben, vagy ötleted, javaslatod lenne, klikk ide, oszd meg bátran.

demoscene.hu topik itt.

ha segítenél a szervezésben, ne felejts el érvényes kontakt infót megadni!

köszönettel: a púlpartit szervező elvetemültek